#MBPFW: Vanda Janda předvedla luxusní show s nejvyšším počtem návštěvníků

  • Bulvár
  • 04:29
  • 2022-4-14
  • 2022-6-30
Serial Ulice 5332 videí
92zhlédnutí

Pražský týden módy je u konce, akci zakončila svou úžasnou show Walk Of Fame Vanda Janda. Kolekci inspirovaly hollywoodské hvězdy prožívající život rockové hvězdy, nevěsty v jejich osudový den nebo nadpozemské bytosti. Bylo to opravdu božské, člověk si připadal jako na nekončící luxusní párty. Růžový plastový „koberec“, disko koule, parádní osvětlení a samozřejmě tematická hudba. Návštěvníci zaplnili prostory do posledního místečka.

#mercedesbenzpraguefashionweek #prazskytydenmody #luxurypropertylife #prazskatrznice #walkoffame #vandajanda #MBPFW #prehlidka #fashion #hala13 #trendy #moda #lplife #lpl

Nové články najdete na: https://www.lp-life.cz/nove-clanky

Sledujte nás na sociálních sítích:
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCW6u...
Instagram: https://www.instagram.com/lplifeonline/
Facebook: https://www.facebook.com/lpluxuryprag...
Twitter: https://twitter.com/luxury_prague
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/luxu...

LP-Life.cz je vaše cílová destinace. Nekonečně otevřená mysl a neovladatelná chuť zkoušet nové věci nás žene kupředu. Bez ohledu na téma se s laskavým vtipem, neochvějnou upřímností a nespornou mocí zaměřujeme na dění kolem nás. Sledujeme, analyzujeme a komentujeme zprávy, kulturu a osobnosti, které posouvají svět kupředu. Sloužíme našim náročným čtenářům, kteří chtějí to nejlepší pro sebe, své okolí, ale i pro celou planetu.