Naše plíce: Přidejte se a bojujte s námi. Darujme s Rytíři Kladno ultrazvuk plicnímu oddělení

  • Bulvár
  • 00:13
  • 2021-11-5
  • 2022-6-30
Serial Ulice 5332 videí
74zhlédnutí

???????? Podporujeme české lékaře a nemocnice! Darujme plicní ultrazvuk společně s Rytíři Kladno
Přispět můžete na webu ???????? https://www.naseplice.cz/darujme/ nebo na stránce sbírky ???????? https://www.darujme.cz/projekt/1205292.

Nadační fond Naše plíce za podpory hokejového klubu Rytíři Kladno a realitní kanceláře Y&T Luxury Property, která přispěje polovinou částky na darovaný ultrazvuk, vás vyzývají k zapojení do charitativní sbírky. #Věříme ve včasnou diagnostiku.
???? Primářka plicního oddělení Oblastní nemocnice Kladno, MUDr. Jana Keilová, vás touto výzvou prosí o soudržnost a přispění na plicní ultrazvuk SONON 300L, který nemocnice pro své pacienty potřebuje.

"Jsem primářkou plicního oddělení nemocnice Kladno. Pracuji zde už více jak 30 let. Ve spolupráci s Nadačním fondem Naše plíce vyzývám a prosím sponzory a dárce o přispění na ultrazvukový přístroj, který by nám velmi vylepšil diagnostiku onemocnění plic. Bližší informace jsou na webové stránce www.našeplíce.cz. Děkuji."

Web nadačního fondu: https://www.naseplice.cz/darujme/
Sbírka: https://www.darujme.cz/projekt/1205292
Celý rozhovor s paní primářkou: https://www.lp-life.cz/rychla-zpoved-...

#lplife​ #rozhovor​ #janakeilova #primarka​ #plicnilekar #koronavirus​ #naseplice #ourlungs #ytluxuryproperty #elenajakubovic #darujmeultrazvuk #věříme #věřímevevčasnoudiagnostiku #kladno #kladynko #nemocnicekladno #podporujeme