Rychlá zpověď - primářka MUDr. Jana Keilová: Většina pacientů s pozitivním covidem jsou neočkovaní

  • Bulvár
  • 10:07
  • 2021-11-3
  • 2022-6-30
Serial Ulice 5332 videí
94zhlédnutí

Sympatická MUDr. Jana Keilová patří mezi české specialisty na léčbu plicních onemocnění. Je už osmnáct let primářkou plicního oddělení v Oblastní nemocnici Kladno, ale o své pacienty se zde s plným nasazením stará už více než třicet let. Spolu se svým týmem pečuje o pacienty s onemocněním dýchacích cest, a to jak zánětlivých, tak i těch nádorových. Poskytují nejen centrovou léčbu, ale i tu diagnostickou. Jejich záběr je opravdu široký. V rozhovoru pro LP-Life.cz se rozpovídala o tom, jak se dá předcházet plicním chorobám, o třetí očkovací dávce proti covidu a o pacientech s dlouhodobými potížemi po této prodělané nemoci.

???????? Podporujeme české lékaře a nemocnice! Podporujeme Nadační fond Naše plíce!
Darujme plicní ultrazvuk společně s Rytíři Kladno
Primářka plicního oddělení Oblastní nemocnice Kladno, MUDr. Jana Keilová, vás touto výzvou prosí o soudržnost a přispění na plicní ultrazvuk SONON 300L, který nemocnice pro své pacienty potřebuje.

"Jsem primářkou plicního oddělení nemocnice Kladno. Pracuji zde už více jak 30 let. Ve spolupráci s Nadačním fondem Naše plíce vyzývám a prosím sponzory a dárce o přispění na ultrazvukový přístroj, který by nám velmi vylepšil diagnostiku onemocnění plic. Bližší informace jsou na webové stránce www.našeplíce.cz. Děkuji."

Sbírka: https://www.darujme.cz/projekt/1205292
Celý rozhovor s paní primářkou: https://www.lp-life.cz/rychla-zpoved-primarka-plicniho-oddeleni-mudr-jana-keilova
#lplife​ #rozhovor​ #janakeilova #primarka​ #plicnilekar #koronavirus​ #naseplice #ourlungs #darujmeultrazvuk #věříme #věřímevevčasnoudiagnostiku #kladno #kladynko #nemocnicekladno #podporujeme
Nové články najdete na: https://www.lp-life.cz/nove-clanky

Sledujte nás na sociálních sítích:
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCW6uTa-Q4mO4HyK4m8ihZmw
Instagram: https://www.instagram.com/lplifeonline/
Facebook: https://www.facebook.com/lpluxurypraguelife
Twitter: https://twitter.com/luxury_prague
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/luxury-prague-life

LP-Life.cz je Vaše cílová destinace. Nekonečně otevřená mysl a neovladatelná chuť zkoušet nové věci nás žene kupředu. Bez ohledu na téma se s laskavým vtipem, neochvějnou upřímností a nespornou mocí zaměřujeme na dění kolem nás. Sledujeme, analyzujeme a komentujeme zprávy, kulturu a osobnosti, které posouvají svět kupředu.
Sloužíme našim náročným čtenářům, kteří chtějí to nejlepší pro sebe, své okolí, ale i pro celou planetu.