PRŮŘEZ VÝROBKY, KTERÉ VYRÁBÍM: FIMO ŠPERKY, PŘÍBORY, HRNÍČKY, ČMUCHACÍ KOBEREČKY, ŠITÉ VÝROBKY

Serial Ulice 5332 videí
99zhlédnutí

PRŮŘEZ VÝROBKY, KTERÉ VYRÁBÍM: FIMO ŠPERKY, PŘÍBORY, HRNÍČKY, ČMUCHACÍ KOBEREČKY, ŠITÉ VÝROBKY

Vážení zákazníci, v tomto videu můžete vidět výrobky, které vlastnoručně vyrábím a odesílám svým zákazníkům. Věnuji se tvorbě z fima a šití již 15 let.

PŘÍBORY Z FIMA: Příbory 2 ks, 3 ks, 4 ks, dětské příbory, dezertní vidličky i kávové lžičky vyrábím od roku 2007. Mám s výrobou bohaté zkušenosti a vyrábím na Vaše přání. Jména, barvy i obrázky. S výběrem dárku pro Vaše blízké Vám ráda pomohu. Orientační ceny níže, záleží na Vašem přání a časové náročnosti na výrobu.

HRNÍČKY Z FIMA: Obrázky na hrníčky tvořím na přání, například také podle fotografie (vašeho pejska) či obrázku (vašeho vlastního návrhu). Omotané ouško či bez, nápis, jméno, přezdívky a obrázky, barvy to vše je na Vaše přání. Orientační cena hrníčku níže - záleží, co si na něho budete přát. Obrázek je lepený speciálním lepidlem, které odolá i horkému nápoji.

ČMUCHACÍ KOBEREČKY: Čmuchací kobereček je hračka pro pejsky, kočičky, králíčky, potkánky a další mazlíčky, kterým do koberečku schováte pamlsky a oni je pomocí svého čichu hledají. Kobereček je vhodný pro štěňátka i dospělé pejsky, osvědčil se i pro pejsky po operaci či hyperaktivní plemena. Čmuchací koberečky vyrábím ve čtyřech variantách, malý 22x22 cm, střední 35x35 cm, velký 45x45 cm a velký kulatý, průměr 45 cm. Koberečky vyrábím v barvách na přání, barev mám opravdu velké množství a jistě si vyberete. V ceně jsou tři barvy. Ceny jsou uvedeny níže.

PŘETAHOVADLA - UZLÍKY: Přetahovadla jsou vyrobená z fleecu, takže jsou měkká, přesto pevná a neničí pejskům zoubky. Zároveň neobsahují plastové části, které by mohli při okusování způsobit zdravotní potíže. Přetahovadla jsou perfektní nejen pro hru v bytě, ale také na zahradě či při závodech či agillity. Vyrábím je v mnoha tvarech a velikostech od rovných přetahovadel pro štěňátka, až po osmu pro velká plemena či dva psy. Více na facebooku Anabellka - psí ráj, odkaz a ceny níže.

ŠITÉ VÝROBKY: Ponča, šály s kapucí, chlupaté svetříky, nákrčníky, čepičky,

CENY - pouze orientační, ceny jsou vždy na dotaz.
Čmuchací kobereček malý 22x22 cm: 199,-
Čmuchací kobereček střední 35x35 cm 449,-
Čmuchací kobereček velký 45x45 cm 549,-
Čmuchací kobereček kruh velký, průměr 45 cm: 549,-
Přetahovadlo pro psy: ceny od 45,- (dle tvaru a velikosti)
Fimo příbory:
Lžička: od 65,- (dle objednaného množství - množstevní sleva, náročnosti na výrobu)
Příbor dospělácký: od 155,- (dle počtu kusů a náročnosti)
Dětský příbor: od 299,- (dle počtu kusů 3 nebo 4 a náročnosti)
Hrníček ozdobený fimem: Cena od 199,- (záleží, zda bude s omotaným ouškem nebo bez, se jménem nebo bez, s obrázkem nebo bez).

Kontakt pro dotazy a objednání: anabellkakreativ@seznam.cz