CITRUSY: STĚHOVÁNÍ ZE ZIMOVIŠTĚ NA LETNÍ STANOVIŠTĚ, 400 m.n.m. KVĚTEN 2021

Serial Ulice 5332 videí
113zhlédnutí

CITRUSY: STĚHOVÁNÍ ZE ZIMOVIŠTĚ NA LETNÍ STANOVIŠTĚ, 400 m.n.m. KVĚTEN 2021

V tomto videu můžete vidět mou každoroční "domácí posilovnu", kterou absolvuji se svými citrusy. Nemám už pouze pár rostlin, ale menší les, tak mi vždy jejich stěhování zabere celé odpoledne. Mé citrusy zůstávání na zimovišti až do 15.5.. i déle, pokud počasí nedovolí. Citrusy nemají rády přenášení a stěhování z místa na místo, tak je přenáším pouze 2x ročně - na zimoviště a z něho a neriskuji, že je poničí jarní noční mrazíky.
Některé citrusy - grep, pomelo a jeden citronovník zůstávají celoročně za sklem, ostatní vynáším na jižní terasu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Citrusy pěstuji již 15 let. Videa jsou určená především pro začátečníky. Ve videích ukazuji mé zkušenosti a mé citrusy, radím, jaké citrusy pořídit, jaké potřebují podmínky, v jakých teplotách zimovat citrusy a mnohem více. Vše můžete sledovat v mém playlistu PĚSTOVÁNÍ EXOTICKÝCH ROSTLIN. Seznámím vás s mými citrusy, a mými zkušenostmi s jejich pěstováním. Pokusím se vám přiblížit tyto rostliny, seznámit vás s jejich specifiky a ukázat, že mít vlastní plodící citrus nemusí být tak složité.
ODKAZ NA ZDE: https://www.youtube.com/playlist?list=PLXmomeEoL6nbKUxydND3t7R3G7hisFYLV
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Natáčím průběžně rady pro úplně začátečníky, podrobně, od začátku. Pro všechny, kteří s pěstováním citrusů začínají a nemají žádné nebo jen minimální zkušenosti. Pokud máte nějaký dotaz nebo chcete poradit, napište mi do komentáře, moc ráda odpovím.

Kontakty na Anabellku:

email: anabellkakreativ@seznam.cz

Podpořit mě můžete nákupem mých vlastních výrobků zde:

facebook psí hračky: https://www.facebook.com/Anabellka-ps%C3%AD-r%C3%A1j-322231397915341

facebook fimo a šité výrobky: https://www.facebook.com/anabellkafashion