Úvodní video členské sekce - informace pro zájemce

Serial Ulice 5332 videí
73zhlédnutí

Milí příznivci kanálu Plodná zahrada,
s radostí Vám sděluji, že byla spuštěna členská sekce kanálu Plodná zahrada.

Všem příznivcům, fanouškům, odběratelům i sledujícím mockrát děkuji za dosavadní podporu, přízeň, za každý komentář i za každý jednotlivý „like“. Moc si Vaší přízně vážím.

Bez ohledu na to, zda se stanete členy členské sekce či ne, se nadále můžete těšit na veřejně přístupná videa, která samozřejmě budou nadále vycházet.

Placené členství je pro nadšence, skalní fanoušky Plodné zahrady, kteří takto mohou ještě aktivněji podpořit činnost kanálu Plodná zahrada. Za to se mohou členové těšit na exkluzivní bonusová videa, ve kterých bude vždy něco navíc a která se budou věnovat různým nadstavbovým tématům.

Tato videa budou vycházet minimálně 1-2x měsíčně a budou zaměřena na různá témata – od kompostování přes tipy pro pěstování jednotlivých plodin až po celoroční pěstování včetně specifik zimního pěstování, na které je třeba myslet již na jaře a v létě. Budeme si ukazovat, co v daném měsíci právě plodí na zahradě, také budete moci více nahlédnout do zákulisí Plodné zahrady a dozvědět se některé informace s předstihem. Například uvidíte všechna videa s několikadenním předstihem jako úplně první, jako první se také dozvíte o plánovaných projektech.

Po dosažení 6 a více měsíčního členství budete mít také možnost 2x ročně osobně navštívit Plodnou zahradu v předem vypsaných termínech, a to po celou dobu trvání Vašeho aktivního členství.

Staňte se členem tohoto kanálu a získejte tak přístup k členským výhodám. Klikněte na tlačítko PŘIPOJIT SE pod videem nebo na tento odkaz:
https://www.youtube.com/channel/UCpcXHuGUvtBpTp4xWC1ioZg/join

Moc se těším na naši vzájemnou komunikaci a interakci, která tímto bude moci být v rámci členské komunity ještě intenzivnější než doposud.

Přeji Vám všem, sledujícím, odběratelům i novým členům, hodně radosti na zahrádce a spoustu úspěchů při pěstování ovoce a zeleniny.

Petr z Plodné zahrady